Βίλες στη Λευκάδα
Απόλπαινα, Λευκάδα
(+30) 6978029756
(+30) 6974820410
info@palagiodiorio.gr
palagiodiorio@gmail.com

Παραλία Πόρτο Κατσίκι – Λευκάδα Παραλίες

Παραλία Πόρτο Κατσίκι - Λευκάδα Παραλίες

Για το Πόρτο Κατσίκι δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Είναι χιλιοφωτογραφημένο και ξακουσμένο σε όλο τον κόσμο. Η παραλία είναι στρωμένη με άσπρο ψηλό βοτσαλάκι που είναι σαν ψεύτικο. Ο βράχος στην πλάτη της Παραλίας προκαλεί δέος. Το τοπίο στο Πόρτο Κατσίκι είναι επίσης εξωπραγματικό.

Υπάρχει ένα μικρό ακρωτήριο που μπορείς να πας μέσα από ένα στενό πέρασμα με σκαλοπάτια που σου προσφέρει πανοραμική θέα όλης της περιοχής και της μεγάλης παραλίας στο Πόρτο Κατσίκι αριστερά και αλλά και των άγριων βράχων-γκρεμών δεξιά. Επίσης από το ακρωτήριο στο Πόρτο Κατσίκι θα θαυμάσετε ένα φανταστικό ηλιοβασίλεμα. Οι απογευματινές ώρες είναι οι καλύτερες για να θαυμάσετε το τοπίο και για να περιμένετε το ηλιοβασίλεμα.

Όλα στο Πόρτο Κατσίκι είναι θαυμάσια. Έχει μαγαζάκια για τα απαραίτητα, ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία. Αλλά οι περισσότεροι παίρνουν μαζί τους τις δικές τους ομπρέλες. Η Παραλία στο Πόρτο Κατσίκι, έχει επίσης και πάρα πολλούς επισκέπτες. Ο πολύς κόσμος για κάποιους είναι μειονέκτημα, για άλλους πάλι πλεονέκτημα, μένει σε εσάς, στον καθένα ξεχωριστά, να αποφασίσετε. Σε κάθε περίπτωση είτε μείνετε, είτε όχι, αυτή την περιοχή πρέπει να την δείτε.

Share

Recommended Posts